Accessoires Er zijn 89 producten

per pagina
Toont 49 - 60 van de 89 items
  • Budgetvriendelijk kwaliteits-kettingslot 10x900mm. Extra beveiligd met stootvast kunststof. Het slot is uitgerust met een stevige canvas beschermhoes.

    17,50 €
  • Gemakkelijk te bedienen fietspomp. Met deze fietspomp kunt u uw fietsbanden snel en eenvoudig oppompen. De Cordo Easy Extra fietspomp is een lichtgewicht pomp gemaakt van aluminium. Het handvat is ergonomisch en schuift zich tot een ideale hoogte uit, zodat u niet helemaal gebogen hoeft te pompen. Met de analoge drukmeter kunt u de druk gemakkelijk in de...

    19,50 €
  • Te gebruiken in combinatie met het Axa defender-ringslot.

    Van 20,00 €
  • Vaste mand, ovaal, staal, fijnmazig, voorop, met TÜV-gekeurd BasEasy-system Stemholder EC. Geschikt voor alle gewone stuurpennen (van 22 mm tot en met 25,4 mm diameter), hengsel met kunststof grip, mand in hoogte verstelbaar d.m.v. sleuven. Zwart. Bevestigingssysteem: Permanent-system II EC inbegrepen.

    20,00 €
  • Vast voor- en achterlicht van goede kwaliteit inclusief batterijen.

    20,00 €
    In winkelwagen Meer
  • De AXA Defender is een sterk ringslot voor je fiets. Met de ART2-certificering voldoet het slot aan de eisen van de meeste verzekeraars. Het slot heeft een anti-boorplaat in de cilinder waarmee het beschermd is tegen boren. De beugel en het slothuis zijn vervaardigd van gehard staal.

    Van 22,50 €
  • Deze 38-delige doppendoos wordt voornamelijk gebruikt bij het sleutelen aan machines, motoren en auto's. Daarbij ontkomt u niet aan de vele moeren en bouten die los- of vastgedraaid moeten worden.

    23,00 €
  • De AXA Newton NTC95 is een ketting voor dagelijks gebruik, uitermate geschikt om uw fiets kort tot middellang te parkeren of om als tweede slot te gebruiken. De schakels zijn gemaakt van gehard staal en zorgen voor een hoge knipkracht.

    25,00 €
  • Afneembaar, eenvoudig te monteren voor- en achterlicht. Wordt opgeladen via de USB poort van uw computer en is voorzien van een directe USB adapter (geen kabel nodig). Kan op een constante of knipperend ritme worden gebruikt. De brandtijd bedraagt 150 minuten.

    25,00 €
  • Een klassieker voor alle boodschappen. Gepatenteerde Willex® vergrendeling voor stabiele bevestiging op bagagedrager. Waterdicht en waterafstotend. Tas gemakkelijk van bagagedrager af te nemen. Met handig voorvak. Extra grote reflectievlakken aan voor- en achterzijde. Vier bodemvoetjes, zodat tas stabiel blijft staan. Harde bodemplaat en zijplaten.

    25,00 €
  • Gemakkelijk afneembare mand. Ovaalvormig in een stevig staal met fijne mazen en eenvoudig bevestigd met de BAS-Easy-system stemholder. De grip van de mand is in kunststof vervaardigd en de mand is in de hoogte verstelbaar. Geschikt voor stuurpennen van 22 mm tot en met 25,4 mm diameter.

    25,00 €
  • Hoge kwaliteits-buitenband, zwart reflecterend met sterke anti-leklaag. De klassieke Schwalbe Marathon GreenGuard Buitenband is de oervader van alle hoogwaardige tourbanden. De laag bestaat uit extreem elastisch natuurlijk rubber is 3 mm dik.Bij twijfel over de juiste maat, raadpleeg de bandenmatentabel (rubriek informatie).

    25,00 €
Toont 49 - 60 van de 89 items