Accessoires Er zijn 89 producten

per pagina
Toont 37 - 48 van de 89 items
  • Afneembaar, eenvoudig te monteren achterlicht. Wordt opgeladen via de USB poort van uw computer en is voorzien van een directe USB adapter (geen kabel nodig). Kan op een constante of knipperend ritme worden gebruikt. De brandtijd bedraagt 150 minuten.

    14,50 €
  • Afneembaar, eenvoudig te monteren voorlicht. Wordt opgeladen via de USB poort van uw computer en is voorzien van een directe USB adapter (geen kabel nodig). Kan op een constante of knipperend ritme worden gebruikt. De brandtijd bedraagt 150 minuten.

    14,50 €
  • De Lugano is het instapmodel van Schwalbe met een nieuw dynamisch profieldesign. Deze band biedt betrouwbare prestaties zowel onder droge als onder natte weersomstandigheden. De laag bestaat uit een natuurlijk caoutchouc en is met Kevlar®-vezels versterkt. Een band met level 3 K-Guard bescherming voor een aantrekkelijke prijs.

    15,00 €
  • De Cordo Buitenband Economic 28" heeft sterke gumwall zijwanden en een 2,0 mm rubber breakerlaag tegen lekrijden. De reflectiestreep op de wang van de band zorgt ervoor dat u goed zichtbaar bent. Zeer geschikt voor stads- en toerfietsen. Standaardmaat voor gewone volwassen fietsen. Type: 700x35c of 28x1 5/8 x 1 3/8 of 37/622

    15,00 €
  • Kwaliteitsband van CST met reflecterende strip. grijs reflecterend.Bij twijfel over de juiste maat, raadpleeg de bandenmatentabel (rubriek informatie).

    15,00 €
  • Kwaliteitsband met reflecterende strip. Zwart reflecterend. Bij twijfel over de juiste maat, raadpleeg de bandenmatentabel (rubriek informatie).

    15,00 €
  • Modern kabelslot voor dagelijks gebruik. De AXA Newton heeft een lengte van 120 cm en een stevige beschermhoes om beschadiging van de fiets te voorkomen. Makkelijk op te bergen door hem in de bijgeleverde houder te klikken. Het slot is ook beschermd tegen vocht en vuil. De sleutels van de Axa Newton zijn symmetrisch zodat ze altijd in je slot passen.

    15,00 €
  • Kwaliteits-ringslot van AXA. ART goedgekeurd. Extra zware keuring op braakbestendigheid. Stalen slothuis. Extra corrosiewerend. Extra inslagbeveilging in cilinderhuis. Optimaal beschermd tegen braak. Gehard stalen beugel van 8,5 mm. Kan niet gecombineerd worden met een insteekketting.

    15,00 €
  • Ratel 1/4. Dopsleutels 4mm tot 13mm schroevendraaiers, imbus- en torckxset.

    15,00 €
  • Deze 22-delige doppendoos wordt voornamelijk gebruikt bij het sleutelen aan machines, motoren en auto's. Daarbij ontkomt u niet aan de vele moeren en bouten die los- of vastgedraaid moeten worden.

    17,50 €
  • Dankzij de LiteSkin zijwand en een hoogwaardige 50 epi karkas is deze kwaliteitsband van Schwalbe bijzonder licht. De Black Jack heeft een veelzijdig profiel met een goede grip en prima roleigenschappen. De Black Jack behoort tot de Active Line van Schwalbe. Deze banden gaan heel lang mee en zijn goed bestendig tegen lekken.

    17,50 €
  • Dankzij de LiteSkin zijwand en een hoogwaardige 50 epi karkas is deze kwaliteitsband van Schwalbe bijzonder licht. De Black Jack heeft een veelzijdig profiel met een superieure grip en goede roleigenschappen. De Black Jack behoort tot de Active Line van Schwalbe. Deze banden gaan heel lang mee en zijn goed bestendig tegen lekken.

    17,50 €
Toont 37 - 48 van de 89 items