Pomp Cordo Easy Extra

Nieuw

Gemakkelijk te bedienen fietspomp. Met deze fietspomp kunt u uw fietsbanden snel en eenvoudig oppompen. De Cordo Easy Extra fietspomp is een lichtgewicht pomp gemaakt van aluminium. Het handvat is ergonomisch en schuift zich tot een ideale hoogte uit, zodat u niet helemaal gebogen hoeft te pompen. Met de analoge drukmeter kunt u de druk gemakkelijk in de gaten houden.

Meer details

19,50 € incl. btw

Meer informatie

Deze pomp is geschikt voor alle ventielen - Hollands ventiel, Frans ventiel, Schräder/ autoventiel - en wordt tevens geleverd inclusief nippels voor het oppompen van een bal of luchtbed. De Easy X-tra heeft een T-vormig handvat dat aangenaam in de hand ligt zodat er gemakkelijk gepompt kan worden. Tevens beschikt de Cordo fietspomp over een stevige voet waarop de voeten geplaatst kunnen worden tijdens het pompen.
Deze pomp pompt tot maximaal 8 bar (120 Psi) en de druk van de band wordt aangegeven door middel van een wijzer. Vooral voor het oppompen van een racefietsband of mountainbikeband is het aan te raden om te kiezen voor een fietspomp met barometer zodat de ideale hardheid van de banden gegenereerd kan worden.

Kenmerken

MerkCordo
Met of zonder barometerMet barometer
Geschikt voorUniverseel

2 andere producten in dezelfde categorie: